Kaolin

Pokud máte zájem adoptovat Kaolin, dejte nám prosím vědět vyplněním krátkého dotazníku

▪️Kaolin je asi roční kočička, která má neskutečnou potřebu být v centru pozornosti a její druhé jméno je mazlivá! Tato kočička miluje dlouhé konverzace a ráda vám poví o všem, co zažila během dne. Její upovídaná povaha a touha po neustálém kontaktu dělají z ní skvělou společnici pro někoho, kdo ocení její vyprávění a společnost.

▪️Kaolin je velmi hravá a aktivní, miluje hračky, které šustí a pískají, a ráda se zapojuje do jakékoliv zábavy, kterou pro ni připravíte. Přestože si užívá hraní, její hlavní touhou je být blízko svého člověka – ať už na gauči, v posteli, nebo prostě jen sedět vedle vás, zatímco pracujete. Tato kočička hledá domov, kde bude dostatek příležitostí pro společné chvíle mazlení a hovory. Kaolin je ideální pro ty, kteří hledají nejen mazlivou, ale také interaktivní kočičku, která bude aktivním členem domácnosti.

Kaolin je:

❌ Kastrovaná
❌ Očkovaná
✅ Odblešená
✅ Odčervená
✅ FIV/FELV negativní

Pokud vás její příběh chytil za srdce a chtěli jste Kaolin adoptovat, tak neváhejte vyplnit dotazník, nebo nám napsat či zavolat na +420-‭792-301-356‬.

ikonky.png

Kaolin půjde do adopce plně očkovaná

ikonky.png

Chcete dát Kaolin nový domov?