top of page
  • Obrázek autoraTerka

Jak vás kočky chrání před duchy a negativní energií

Všechny kočky poskytují ochranné léčivé energie, i když existují určité rozdíly mezi výhodami, které mohou svým majitelům poskytnout.

Bez ohledu na to, jaký typ kočky si vyberete, můžete si být jisti, že si vychutnáte výhody její silné aury a citlivosti na přítomnost zlých duchů. Takže pokud sháníte čtyřnohého mazlíčka, který rozumí magii, určitě nezapomeňte sledovat Šklíbu! Protože máme v zásobě spousty kočiček které shánějí nové domovy.

Speciality koček různých barev

Černé kočky

Poskytují nejsouhrnnější magickou ochranu proti mystickým silám a kletbám. Tyto kočky jsou nejzběhlejší v ničení silné negativní energie, která může být uvnitř domova.


Trikolórní kočky

Kombinují výhody černých, bílých a zrzavých koček a poskytují vašemu domovu významnou ochranu před poškozením. Tyto tříbarevné kočky jsou často spojovány se štěstím a prosperitou.


Modrošedé kočky

Uplatňují uklidňující vlivy emoční stability a vnášejí do života svých majitelů radost a lásku. Klidná energie vtělená do těchto koček je často spojována s radostí a štěstím.


Bílé kočky

Jsou nejhravější kočky a pomáhají svým majitelům přinášet slávu, úspěch a dlouhý život.


Dvoubarevné kočky

Nesou s sebou energii, která posiluje moudrost a zdravý rozum.


Želvovinové kočky

Specializují se na své léčivé schopnosti a těží z jasnovidectví. Tento barevný vzor se obvykle objevuje pouze u koček a dodává jim čistou energii.


Zlaté kočky

Často jsou spojovány se starověkou moudrostí kvůli jejich zobrazování jako předmětů, které mají být uctívány v chrámech. Také ztělesňují sluneční energii a milost.


Mourovaté kočky

Odlehčují atmosféru prostředí a poskytují spoustu humoru a zábavy.

856 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page